sábado, 17 de noviembre de 2007

Sommergjester hos Dalifamilien :-)

I sommerferien var vi heldige å få besøk av venner og familie fra Norge. Familien Steen-Hansen kom på to ukers ferieopphold. Det var veldig hyggelig for store og små. Jenny, Aurora, Tobias og Ole-Jacob er en herlig gjeng! Her er vi på bølgestranda og leker i bølgene.

Det er med fryd i magen gjengen venter på bølgen som nærmer seg, så er det bare å hive seg uti og følge bølgen i det den slår inn mot stranda. Etterpå er det tid for å fjerne sand, fra ører, truser og bukser, nese og...ja, overalt egentlig!






Denne mannen var spak om nebbet da Aurora tok feriefolket med til yndlingsstedet sitt; Pretty Horse. I bilen forteller Aurora at fjellturen de skal på innebærer litt lett trav, noe alle må alle henge med på. Dermed setter Glenn på bremsene, og når han gjør det er han vond å vende, han skal nemlig ikke være med på noe traving. Ikke nok med at han for Auroras skyld skal sitte på hesteryggen for første gang, så skal han trave. Neitakk! Men da Bård kommer ved godt mot kan ikke Glenn være noe dårligere, visst kan han ri!













Også red de da, inn i solnedgangen, de to store tøffa gutta, og ungan ;-)












Tid til biltur rundt øya fikk vi også. Vi var på farten i hele ti timer. Vi stoppet i Teror og så den vakre pinjemadonnaen i øyas mest besøkte kirke. Vi spiste is i Agaete med blåkarmede hvite hus og rullestensstrand. Vi svevde høyt over sky på veier som gjør trollveggen til blåbær. Nina hadde moro av å lage historier om da de to gale familiene la ut på tur over Gran Canaria med Glenn og Bård bak rattet. Vi kom helskinnet fram, i virkeligheten, ikke i historiene;-)

Deilig å nyte utsikten til Tenerife!




















Fetterbesøk er også kjekt!
Birk og Ole -Christian badet sammen i timesvis , til Birk sin store glede. Beundringen for sin 5 år gamle fetter er enorm! Beundringen var muligens ikke like gjensidig, men når nøden etter en lekekamerat er stor...ja, da er ikke Birk så dum like vel ;-)

Kusineglede!

Ida-Charlotte og Aurora fikk også badet fra seg. Litt greiere når man er jevngamle, og ganske så like, eller..? :-)




Lillesøster, tante og svigerinne! Når vi får feriegjester må vi være litt turister. Cherin falt for fristelsen å flette sydenfletter i håret. Men kun to dager etterpå måtte flettene bort! Da greide ikke Cherin å lide for skjønnheten lengre. Heldigvis fikk vi festet skjønnheten til minnebrikken så vi kan glede oss over flettene lenge etter at de er vasket ut!


Siden sommeren i Norge visstnok ikke kunne by på de helt store solforholdene måtte Enya beskyttes godt mot Gran Canariasola! Her surrer hun seg inn i sanda etter at mamma har smørt på med solkrem, herlig!!
Babytalk...Enya og Bo er nyter skyggeliv og babykjeks. Til tross for fire måneders aldresforskjell er det ikke store ulikhetene i utviklingen. Enya er ei kjapp lita prinsesse!

No hay comentarios: