sábado, 17 de noviembre de 2007

Sommerfest & kjærlighet

Like før skoleslutt samler vi sammen denne gjengen med foreldre til sommerfest på terassen vår. Trist å tenke på at mange av disse skal vi ikke se igjen på en stund, men det som er fint er jo at de bor i Norge!



I løpet av kvelden hadde vi voksne lakrissnørekonkurransen (trenger vel ikke å nevne at Glenn vant overlegent) arrangert av barna, pizzaservering og et og annet uhell, blant annet så måtte en mamma en tur på legevakta....

Ungene var ute for å kjøpe seg en is i butikken. Underveis ble de med ett overbevist om at de var forfulgt og begynte å løpe for harde livet, ikke rart at de trodde dette i og med at de var minst ett dusin, ganske møkkete og ekstremt høylydte, hvem som helst skummel mann eller dame kunne falle for fristelsen å forfølge gjengen. Vel, under den nervepirrende paranoiapregede jakten måtte en av gutta ned på kne for å knyte en løs skolisse. Dette var ikke særlig lurt siden en av de andre litt mindre gutta løp rett bak skolissegutten og hadde samtidig øynene bak seg, noe som er helt normalt når man blir forfulgt, dermed ble det kræsj mellom skolissgutten og den lille gutten med øynene bakovervendt. Alle barna stoppet opp med løpingen siden den lille gutten (fløy helt sinnsykt heftig over skolissegutten og) slo seg temmelig kraftig. Dermed fikk barna en ny mening i livet; de måtte bære den skadede gutten raskt tilbake til de voksne, det kunne være snakk om en veldig alvorlig skade. Alle hadde jo hørt om gutten som falt, og døde......nesten!
Forfølgeren? Han forsvant bare, ble kanskje redd når han hørte snakk om at de jagede skulle hjem til pappa? ;-)

Søt musikk oppstår gjerne ut over kvelden når folk er samlet i hyggelig lag...ingen unntak denne gangen. Denne kjekke gutten (egentlig forsatt ganske jaget i blikket etter paranoiajakten tidligere på kvelden) er dypt forelsket i den søte jenta med kjærlighet på pinne. Dette ender ganske godt for noen dager senere finner de hverandre, det vil si hun finner han og han svarer etter mye om og men, siden det jo er ganske flaut å ha kjæreste, selv om han har VELDIG lyst, ja!

De lever trofast på hver sin kant av Europa sommeren gjennom, hun på sommerferie i Norge og han på Gran Canaria, helt til de møtes igjen etter skolestart, da tar kjærligheten desverre slutt :-( mamman til den kjekke gutten babler noe om at det finnes flere fisk.. osv, men får da raskt beskjeden: ÅÅÅÅÅÅÅÅ slutt med masingen.............


No hay comentarios: