sábado, 17 de noviembre de 2007

Sommeravslutning på Colegio Noruego


Ingen skolemarkering uten at vår datter viser ansvar for underholdningen! Så da vi møtte opp til sommeravslutning på Den Norske skolen fikk vi valuta for forventningen nok en gang. Aurora sto for både musikalsk og dansende underholdning. Og vi var som vanlig veldig imponert og veldig rørt! Det er bare så herlig å se hvilken glede hun viser når hun kan gi av seg selv på dette viset. Vel, vi kan jo ikke akkurat snu oss rundt og nikke til kjente for så å komme med kommentaren: hun har det etter faren sin, eller mamman sin...Nei, scenekunstene har hun nok ikke arvet av hverken mor eller far, det er bare sånn Aurora er :-)



Etter underholdningen var det tid for utdeling av vitnemål. Her er Auroras klasse og kontaktlærer. Inni konvolutten står det litt om elevens faglige kompetanse, og litt om lærerenes inntrykk av eleven ved skoleårets slutt.



Tobias er ikke like glad for sceneoppmerksomhet som sin lillesøster, men må nok opp for å motta vitnemål. Paola, klassens kontaktlærer, er rørt over den fine gjengen sin. Noen skal fortsette til høsten, mens andre må hun ta mer varig farvel med. Elevene er også preget av oppbruddstid, det er fint å si takk for en fin tid sammen, samtidig som det er veldig trist at ikke alle skal samles i samme klasse til høsten igjen!

No hay comentarios: