martes, 27 de marzo de 2007

Første skoledag - Tobias


På Tobias sin første skoledag var det fjelltur på timeplanen, hvor foreldre var velkomne til å henge seg på. Så Glenn pakket tursekken og ble med 6. klasse på turdag. Tobias travet avsted sammen med gutta, som umiddelbart inkluderte han med i gjengen. Glenn hørte gutta spørre Tobias mens de gikk seg svette: Spiller du RuneScape eller? Dermed var samtalen i gang, og skravla gikk hele dagen. Simon (til venstre) fra klassen ble med hjem etter skoletid. I morgen er det stranddag, og det er jo ikke å forakte det heller :-)


Til tross for at dagen gikk strålende og Tobias gikk og la seg i kveld med et smil om munnen, så gruet han seg veldig. Mange spørsmål surret rundt i hodet, som: hva skjer? Hvor skal jeg sitte? Hvordan gjør de det når de spiser? Men han greide det, og kan føre dagen til sin merittliste over ting som han har mestret selv om han har vært i tvil på forhånd.

1 comentario:

Marianne (Kirkhus) :) dijo...

Så flott, Tobias! Det er lenge siden første skoledag nå, men dette ser jo strålende bra ut. Håper du fortsatt koser deg med gutta i klassen! (Jeg har ikke sett dette bildet før nå, for vi har vært på lang påskeferie på hytta vår og ikke vært i nærheten av datamaskin.