martes, 27 de marzo de 2007

Det beste med å reise


er å møte nye mennesker. Møter som er verdt jobben som ligger bak realiseringen av reisen. I kveld kjenner vi oss så glade over de dagene vi har hatt her nede. I går ble vi invitert hjem til en hyggelig familie fra Tromsø, og i dag har vi vært med på den beste foreldrekaffen noensinne. Vi ble utrolig godt mottatt, og gikk derifra med varme i hjertet og smil om munnen. Vi har også erfart at vi ikke er alene om å være på reise med mange barn i baggasjen. To av familiene i klassen til Aurora har fem barn, og en famile har seks. De har som oss tatt turen hit i forbindelse med barselpermisjon.

Det vi tror er spesielt når en møter mennesker på reise er at man har lagt igjen mye av fasaden en bærer på hjemme i Norge. Her er vi på mange måter en likesinnet på reisefot. Noen har tatt permisjon fra jobben, andre har sagt opp for å ha et hvileår eller for å lese et fag samtidig som en er på reise. Det som er felles er at man er her, og i denne sammenhengen er her for å være sammen med barna. Nå er vi bare uendelig triste fordi flere av de vi møtte i dag er på vei hjem til Norge igjen, men er vi heldige får vi oppleve flere møter som varmer mens vi er her nede. Både med mennesker fra hjemlandet vårt, og mennesker fra andre kanter av verden.

2 comentarios:

Veronika dijo...

Æ e så gla på dokkers vegne!! Dette e vel undt. må innrømme at det kriblet litt i reisemagen... får lyst å gjøre det samme som dokker gjør.
Nyt dagene og hils alle:)

Marianne (Kirkhus) :) dijo...

Så godt å høre at dere er så fornøyde! Kos dere - dere har mye tid igjen og garantert mange fine mennesker å møte.