domingo, 18 de marzo de 2007

1.Blogg-målet med reisen


Da er vi i gang med bloggingen!
Vi har endelig fått internettilgang her hjemme, noe som letter vår hverdag betraktelig! Ikke det at vi har så mye vi skulle ha gjort, men å drasse på en tvillingvogn opp og ned bakkene her for å finne en betalingspc er faktisk litt av et prosjekt. Vi skal jo heller ikke legge skjul på at Tobias jublet aldri så lite da han kunne få noen minutter ved dataen igjen. Etter to måneders avholdenhet var han temmelig fornøyd da telefonicamannen kom med router og koblet oss opp på nettet ;-)

Dagene her har så langt gått utrolig fort, seks uker allerede, noe som jo betyr at vi har det bra! Vi surrer rundt her hjemme, tilbringer noen timer ved bassenget i Calle Greco, en av totalt fire gater her på Los Caideros, eller vi tusler inn til landsbyen Arguineguin. Der går vi på grønnsaksmarked og handler jordbær til syltetøy, spiser ute eller bare vindusshopper. Er vi heldige og får overtalt de store tilbringer vi også tid på stranda, Anfi Beach. Aurora og Tobias liker nemlig best å bade i basseng. Når kvelden kommer og de minste sover søtt, har vi store spillekveld. Og når det bare er to av oss seks som er våkne, vasker vi litt kopper, henger opp vått badetøy, feier brødsmuler så ingen kakkerlakk finner veien hit og best av alt, nyter litt voksentid!

Målet med reisen: Å ha tid til å være sammen, tid til familieliv, tid til å nyte babytid, småbarnstid og samvær med skravlesyke store barn.... :-)

2 comentarios:

Veronika dijo...

Så bra!!
Nyt dagene og vit at vi savne dokker ifra Sandefjord .. !

Marianne (Kirkhus) :) dijo...

Utrolig bra at dere har fått til denne reisen. Det høres så kjempeflott ut! Høres ut som om dere klarer å trekke ut alt det gode i tilværelsen.