miércoles, 11 de junio de 2008

Leirskole-Tobias

I mai reiste Tobias på leirskole sammen med klassen sin. De kjørte med buss opp i fjellene til leirstedet Camp el Garañon. Her opplevde de furuskog og en gradestokk som viste fem grader!! De ble innkvartert i trehytter og var en norsk skoleklasse blant mange spanske. Matsalen...
Her inntok gjengen canarisk mat til frokost, lunsj og middag. Og litt grining på nesa ble det. Spesielt når det ble servert fisk for n`te gang og særlig mye bedre ble det ikke når fisken kom sammen med kikertestuing :-(


Dette bildet taler for seg selv og de som ikke kjenner seg igjen må bare gjette seg til hvor utrolig gøy det er å være på leirskole!
13 år, borte hjemmefra, jenter og gutter i hver sine hytter og ganske ofte i samme, hvisking og tisking..herlig!!


Blant leriskoleaktivitetene var det fjellklatring, sykling, ballspill, canariske leker og nattevandring. Her henger Tobias og Simon og venter på at basketballkampen skal begynne..


Alle syntes sykkelrittet var helt topp! Det å sykle hit og dit i hverdagen er typisk norsk og noe en ikke opplever på samme måte når man har et skoleår på Gran Canaria. Glenn mente leirskolelederne ble imponerte over sykkelferdighetene til den norske skoleklassen, det liker vi:-)
Tobias måtte "lide" litt for han hadde pappaen sin med seg, sånn er det når pappa er lærer på samme skole ;-)

No hay comentarios: