miércoles, 11 de junio de 2008

Dia de Canaria

Festkledde barn!
Birk og Aurora i canarisk festdrakt. De skal til fiesta på skolen, anledningen er Dia de Canaria 30. mai 2008. (og Birk ser da typisk kanarisk ut, gjør han ikke? ;-)

Kjekke gutter i la filaen i dag! Lenin, Birk og Noel...
(Noel er Birk sin bestevenn på skolen, han er halvt tysk og halvt spansk)

Vi foreldre fikk komme og delta i feiringen. Her hadde infantilklassene dans til musikk i patioen. Da barna kom festkledde inn og danset og sang for oss ble det etterhvert vanskelig å holde på tårene..det var så utrolig god stemning og veldig, veldig rørende..
Etter dans og sang var det "merienda", måltid, i klasserommet. Det ble servert ulike tapasretter som barna hadde tatt med hjemmefra.. Her sitter Birk sammen med Marcelo og Breixon. Og ja, det er litt kaos :-)

Auroras klasse hadde forberedt dagen flere dager i forveien, og hun gledet seg veldig til at vi skulle komme å smake.. De inviterte foreldre til typisk kanariske retter utendørs. Vi fikk rynkede poteter med mojo, kondensert melk med kjeks og masse mer..Aurora serverer sammen med klassevenninnene Iratze og Bella :-)

1 comentario:

Tina R dijo...

Heisan!
Her kommer en høsthilsen til dere alle. Jommen har bloggen blitt innholdsrik. Det er så fint å få et slags bilde av hvordan livet deres på Grand Canaria er.
Flotte lokale drakter, forresten!