miércoles, 9 de abril de 2008

Spansk bursdagsfeiring

Vi har blitt kjent med innehaverne av vårt favorittsted "Wine and Marmelade". Et ektepar fra Guatemala og Italia med en liten gutt, Gabrielle, på to år. Eller rettere sagt, som ble to år, i november. Vi ble invitert til selskap, og fikk treffe mange andre barnefamilier som bor her i området. Kafeen var til tider stappfull av små og store som deltok i selskapet.

Heldigvis var det flere fremmedspråklige familier, blant annet engelsktalende, slik at vi slapp å føle oss helt utenfor, men det var forøvrig morsomt nok å bare iaktta alt som foregikk og hvordan. Blant annet var det en enorm glede som ble utløst hver gang en ny familie ankom, og særlig ovenfor barna. Det ble servert kanapeer og drikke fra baren.




Underveis hadde vi også piñata. Aurora var den heldige og utløste godteriskredet ved å trekke i rett snor.



Selskapet ble avsluttet med kake og sang. Vi ville egentlig reise hjem før dette, men Birk insisterte på at vi måtte være til stede helt til slutt slik at vi fikk sunget bursdagssangen. Birk var forøvrig i ekstase over alle gavene som trillet inn. "Til meg?" spør han hver gang en ny gjest kommer med gave, vi aner ikke hvorfor han i det hele tatt forventet at disse fremmede menneskene skulle komme med gave til han? Ja, ja, det ble jo et desto mer spennende selskap for Birk, kanskje neste gjest hadde tenkt på lille Birk? ;-)

Vi forlot lokalet med hodet fullt av summing etter to timer i et fantastisk hyggelig kaos.

No hay comentarios: