lunes, 21 de mayo de 2007

Tobias fyller 12 år!

Endelig skulle vi synge bursdags-sang for Tobias! Birk gledet seg omtrent like mye som Tobias til begivenheten:-) (Legg merke til den fantastiske bursdagskaken. Nå skal det nevnes at sjokoladejoggurt er Tobias sin favoritt om dagen, så når man mangler utstyr som stekeoven er det jo et bra alternativ)Først måtte bursdagsbarnet lide seg gjennom lesing av bursdagskortene, for det var jo ikke det som var spennende, det mest spennende var jo om Tobias sitt høyeste ønske for bursdagen ble innfridd?
Og det gjorde det! HERLIG! En Sony Ericsson mobiltelefon! Tiden fram til selskapet gikk fort, fordi Tobias var travelt opptatt med å laste opp musikk til telefonen. Heldigvis fulgte det ørepropper med, for det har seg nemlig slik at Tobias har utviklet en musikksmak som viker litt fra sine foreldres den siste tiden;-)
Fra klokka ett til klokka fire hadde vi seks sultne gutter på besøk. Tobias ville servere pannekaker, og dermed ble det to timers pannekakestekejobb på Lindy. Det ble også en tur til badebassenget og tid til noen konkurranser.
Aurora var misunnelig for Tobias hadde bursdag på en lørdag, han fikk derfor hele dagen til rådighet siden det var skolefri! Birk gledet seg til sin bursdag for da skulle han få søplebil mente han, det blir spennende å se når den tid kommer. Vi synes ihvertfall det er rart og stort å ha en tiåring og en tolvåring i hus!! Og tolvåringen er ikke så lite kjekk heller, mener nå mamma og pappa da, sånn helt objektivt betraktet

1 comentario:

Veronika dijo...

Kjekk ja! Helt enig:)