martes, 10 de abril de 2007

Aurora blogger


nå hadde det vært deiligt med 100 l vann!!
vi var i maspalomasørkenen med noen venner. der var det kjempe store sanddyner. og det var vont når sanden pisket på beina når det blåste (''\(.:...:.)/'') vi gravde verandre ned i sanden så det så ut som vi sto på beina:) etter en times tur jennom ørkenen var vi veldig slitene. men det var enda mer, dromedar ridning!!!!
endelig få ri igjen, når dromedaren reiste seg opp gikk den først med bakbeina så vi hopset forover heldig vis hadde vi tau rundt magen=/
vi sat ikke rett på dromedaren nei det var to stoler på vær sin side av dromedaren. vi hompet og dumpet innover i ørkenen. det så ut som om vi red rett over buskene og at vi skulle falle ned("`\(.:...:.)/") når dromedaren skulle sette seg ned igjen hompet den ned på bakken med forbeina først så vi hompet fremover og ned igjen("\(.:...:.)/") dene kvelden hadde vi en liten ørken i badekaret når vi skulle dusje:)



1 comentario:

Marianne (Kirkhus) :) dijo...

Så nå har du ridd kamel, Aurora!! Håper du slapp å møte den strenge mannen... Så flott du har skrevet, Aurora! Du er jo proff! Det er nesten så jeg blir tørst selv og kjenner hvordan sanden pisker rundt beina når jeg leser bloggen din. Jeg gleder meg til å lese flere blogger fra deg!