jueves, 1 de mayo de 2008

Loro Parque - Tenerife

I påsken hadde vi besøk av Kirkhus-venner og sammen reiste vi på en liten ferie til Tenerife. Vi tok ferge fra Agaete og bodde tre netter på hotel i Puerto de la Cruz på Tenerife. Der besøkte vi blant annet Loro Parque og kunne oppleve delfiner, spekkhoggere og pinviner m.m



Tobias og Torbjørn er klissvåte etter spekkhogershowet. ganske så planlagt da, siden de satte seg rett ved bassengkanten;-)


Bo ble redd da vi ville ha han til å se inn burene til aper og pantere. Nei, da er litt lek på lekeplassen og en skvett med juice mye tryggere...







Birk og Halvor venter spente på delfinene...

Mamma og pappa

Hei, her er vi..vi eksisterer også, midt oppe i alle barnefotoene;-)

Fotoet er fra byparken i byen hvor vi bodde på Tenerife, på vei ut for å spise middag etter en lang reise på urolig sjø. Birk tømte maven på gulvet og selv Glenn hadde problemer med å holde maveinnholdet inntakt, han som skryter av å ikke berøres av litt sjøsprøyt! Vi fant mange hyggelige spisesteder, hvor vi voksne gjerne skulle ha tilbragt noen timer ved bordet, men siden vi hadde hele 8 (!! Vårin, Kjartan og Wenche var også med) barn som skulle mettes med på byturen endte vi opp med..pizza!! Ja, ja..gastronomiske nytelser kan vi se fram til når de små har blitt store og de store har overvunnet matangsten ;-)

Dynejumping

Hei og hopp, her kommer vi.....



Ett år er gått siden siste dynebesøk...det er et herlig sted som vi gjerne skulle besøkt oftere, men hverdagen flyr her som over alt ellers i verden!
Nå tok vi med oss Kirkhusene og hadde en super dag med appelsinspising, sand i tenna og støle lår etter dyneklatring hvor det må nevnes at Bernt er raskere enn Glenn, mens Glenn er mer utholdende.. Og vi damene? Tja... ;-)